29.10.2015

Tule takaisin, sido tiukempaan

Alakulo hyppää niskaan niin hiljaa, että sen huomaa vasta kun horjahtaa
tai kun jo pannuttaa asvalttiin tai kauppatorin liukkaalle mukulakivelle, niin että ranne venähtää ja viulua ei sitten soitetakaan koko loppuviikkoon.

Minä niin toivon, että eniten sattuisi tämä oma olo ja kipuilu, mutta sen sijaan on sitä mikä ei kohdistu minuun, väärinsukupuolittaminen ja kuolemat ja kielteiset vastaukset ja
(Vaikka vähän sekin mikä osuu oman ihon alle, tahalliset tai tahattomat hyökkäykset minua ja/tai viiteryhmiäni kohtaan, fyysisen koskemattomuuden ei-pahantahtoinen loukkaaminen ja se miten tuntuu nöyryyttävältä joka keskiviikko selvittää poissaolo Wilmaan että terapia vaikka siitä on varoitettu etukäteen ja opettaja kyllä tietää syyn, enkä minä ihan tiedä laittaako siihen luvaton vai luvallinen)

On hyvä, että delfinaario loppuu.
On hyvä, ettei EU enää tue taisteluhärkien kasvattamista
On hyvä, että perustuloa kokeillaan 2017

Ja on hyvä, että Essi kysyy miten menee ja kun vastaan että on mennyt paremminkin niin se sanoo, että "still alive and kicking". On hyvä, että opo järjestää kalenterista tilaa kaksi kertaa jaksossa, on hyvä, että veljen äitikin puhuu minusta veljelle pikkusiskona ja on hyvää veljet ja tyypit ja kissat ja koira.

Minä tahtoisin juuri nyt syliä ja hoivaa
Tahtoisin osata hetken olla seuraaja, asettua olemaan raskas ja vietävissä, olla kantamatta itse koko omaa ja maailman painoa. (Kontrollin luovuttaminen, se on vaikeaa vielä tilaisuuden tullessakin.)


Ei kommentteja: