27.5.2012

Look, a new day has begun

Kello on kymmentä vaille viis, mä kuuntelen lintujen sirkutusta ja dataan vaikka pitäis nukkua, päässä soi Eleanoora Rosenholmin Tammen varjossa ja kaikki on niin hyvin että melkein jo sattuu

Essi jatkaa meillä ja se on ihan hirmu ihana juttu. Mä oon kuluttanut pari viimeistä päivää mm. makoilemalla yhen sanataideohjaajan sylissä syöden satsumia ja puhaltelemalla saippuakuplia odotellessani laulukeikan jatkumista. (Oltiin kavereiden kanssa kävelykadulla ja semmonen joku 'bout 25-vuotias mies tuli ihan innoissaan kysymään et hei saanks mä puhaltaa. Aika söpöä ;D)

Se olisi helluntai tänään. Sananlaskun mukaan mä olen koko loppukesänkin yksin, mutta mulla on vähän sellanen kutina että saatan kesällä löytääkin jonkun ja viime aikoina mun kutinat on osuneet tehokkaasti oikeaan. En sinänsä hae enkä odota, etten sitten pety, mutta jos kohdalle sattuukin joku joka saa mun pään pyörälle ja jolle kelpaan niin mikäs siinä, ei siitä kai haittaakaan ole.
Kesäloman alkuun on alle viikko enkä mä millään tahtoisi. Mennyt lukuvuosi on ollut jotain ihanuutta, vaikka matkalla onkin itketty ja tapeltu ja haluttu kuolla. Mutta se juuri painaakin niin paljon, että  sitäkään ei ole ollut niin paljon kuin aiemmin. Mulla ei ole varmaan ikinä mennyt näin hyvin. Oon iloinen siitä, että voin sanoa sen olevan pitkälti mun omaa ansiotani, siis sen että menee hyvin. Mun elämä.

Äiti muuttaa parin viikon päästä saunalliseen kämppään ja oon vaihteeksi jopa väleissä sen kanssa. Mä oon saanut teipata huoneeni seinälle kuvia ja tekstejä oikein kunnolla, nyt kun ei tarvitse enää pelätä että lähteekö tapetti irti. Kunhan saan tänne pari jotain tuolia niin kehtaa kutsua jonkun kyläänkin. Meillä oli kavereiden kanssa alustavaa puhetta että tän vuoden halloween-bileet olis meillä.

Me esitetään Maailma on sun vielä päättäjäisissä, ihan mahtavaa, sen soolon laulaminen on vaan niin ihanaa. Todistuksen keskiarvo laskee, mutta mulla on koko ens vuosi aikaa nostella numeroita takaisin ja mä olen päättänyt pystyväni siihen ♥

Ei kommentteja: