7.3.2012

Olet kaunis ja maailma on sun

Mun elämä on mennyt alamäkeä viimeisen kuukauden ajan. Nyt vaikuttaa ehkä vähän tasaantuvan, ainakin mulla on toivoa ja Essi. Tai siis ehkä mulla on toivoa koska mulla on Essi. Miten vain, toivoa on ja siellä missä on toivoa on elämä.

En muista oonko jo kirjoittanut, mutta aloitin viulunsoiton tänä keväänä uudelleen ja se on sujunut ihan mukavasti. Olen aika lailla samalla tasolla kuin lopettaessani ja motivaatio on korkeammalla. Suunnitelmissa olisi suorittaa viululla 2/3-tutkinto ennen lukiota, niin saisin siitä pisteen hakua varten. Tulevaisuus itsessään vaikuttaa sumuiselta, muttei kuitenkaan enää pimeältä. Ja ihan sama mitä sieltä tulee, kyllä mä sen aina jotenkin kestän. Olen nähnyt minä tiedän.

On hassua, miten onnelliseksi ja toiveikkaaksi voi tuntea olonsa vaikka edellisissä viiltelyjäljissäkin on vielä ruvet päällä.

Rinnakkaisluokan pojat ostivat tänään, naistenpäivänä luokkansa tytöille tulppaaneja ja suklaalevyjä. Miekin sain tulppaanin, yhdeltä pojalta jonka kanssa heitetään aina huonoa läppää fysiikantunneilla. Eilen, kun istuin koulussa ikkunan vieressä lähes itkien, se käveli siihen viereen. Sanoin että mene pois, se sanoi että ei mene koska se ei auta mitään. Kysyin läpällä että onko se muhun kusessa, se vastasi: "Ei, mä yritän vain olla sun ystäväsi."
Mun oli pakko hymyillä.

Mulla on kymmenen päivän antipojoottikuurista enää viisi päivää jäljellä. Lekuri epäili mykoplasmaa ja kyllä tuo on tuntunut auttavan ainakin vähän. Välillä vieläkin meinaan tukehtua yskänpuuskaan, mutta ne on lyhyempiä ja niitä on harvemmin. Äänikin alkaa palailla takaisin, pystyn laulamaan kolmiviivaisen g:n melkein ilman ongelmia ja tällä hetkellä se on tärkeää, koska meidän Maailma on sun-version kertosäe lähtee sieltä. Hankala sävellaji johtuu muista soittimista: onhan se nyt kätevää ettei stemmat ole ihan mahdottomia kitaristeille ja viulisteille. Niin, ja lopussa tulee kuulemma olemaan Essin viulusoolo. Mie aattelin hakea siihen laulusooloon...

Mä muuten kuolin eilen, noteerattuani että ko. biisistä on olemassa myös Terhi Kokkosen versio:

Ei kommentteja: