18.8.2011

Kasiluokka muuttaa sinut kusipääksi

Havaitsin jo vuosia sitten, että kaikista tuntemistani ihmisistä suurin osa muuttuu kusipääksi ja pohdiskelin myös, huomaako sen sitten itse. Tänään sain kysymykseeni vastauksen.

Ei, ei sitä huomaa.

Mutta muut huomaavat sen kyllä - Essin suusta kuului mm. "Onko teistä tullu kesän aikana näsäviisaita?" (Johon fiksuna likkana vastasin että "MÄ OON AINA OLLU") ja "Teistä on tullu kesän aikana vähän ärsyttäviä". Mutta, rakas ihminen, ei se meistä johdu, SE JOHTUU KASILUOKASTA! Kun ollaan niin polleita sen takia ettei olla enää (ylä)koulun pienimpiä ja saadaan haukkua seiskoja mokkereiksi. Kai siinä jotain muutakin tietty on..

Juteltiin matkalla musatunnille sen uuden tytön kanssa:
"Mites, onks teillä miehiä" -se
"Mie oon lesbo" -minä
"Mitä, etkä oo" -se
Miksi tuo on tosi yleinen vastaus? Kuulemma hänkin on "periaatteessa bi mutta tuntee enemmän vetoa poikiin eikä oo koskaan ihastunut tyttöihin". Mitä tuohon pitäis muka sanoa? Mun mielipide on kyllä yhä että kiva tyyppi, katsotaan mitä tästä tulee. JÄNNÄÄ.

Tänään alkoi laukun paino jo tuntua koulunkäynniltä, lisäksi mun kuorokansio ei meinannut mahtua laukkuun. Mun pitää kehitellä siihen joku toimiva ratkaisu, ehkä sit kuljetan sitä tarakalla tai jotain. Pyöräillessä laukun painon kestää, koska sen voi kääntää niin taakse että oikeastaan about koko paino on siellä tarakalla. Tossa on vaan aina kauhea asetteleminen että se pysyy oikeassa kohdassa. Mutta eka paljon lukuaineita sisältävä piiiitkä päivä, eka terveystiedon tunti ja se opettaja on meidän perhetuttu. Se vääntää hassua läppää, mutta silti mä luulen että sen tunneilla tulee opittua kiitettävästi.

Kuorossa opettaja toi mulle ja yhdelle toiselle rahaa sisältävän kirjekuoren - kysyin että mikä tämä on ni vastasi että luciapalkkoja. No minähän selitin että ainuttakaan luciapalkkakeikkaa en ole tehnyt, en voi ottaa rahoja vastaan vaikka ne kelpaiski. Sain kiitokset ilahduttavasta rehellisyydestä.

Jos joku nyt sattuukin lukemaan nämä aikajärjestyksessä, se ihmettelee varmasti, miksei näytä siltä että pitäisin eilisen lupauksen ja tulisin kertomaan miten kolibrin kanssa kävi. No, tietysti siksi että kaikkihan nyt tietävät että paras kuuluu jättää viimeiseksi! Tunnin jälkeen, kun suurin osa lähti käytävälle syömään eväitä (kaksoistunti mutta eri opettajat), luokassa oli tietenkin hiljaisempaa, eikä kukaan tainnut huomata miten vaivihkaa hiippailin lähemmäs (mutta en missään nimessä ohittanut kahdessa sisäkkäisessä avoneliössä olevien pulpettejen kauimmaisia pulpetteja) ja kysyin varsin viattomalla äänellä:
"Essiiii, saaks sinuu halata?"
No saihan sitä, kommentoi siinä luokse kävellessäni vielä jotain "voi kun kiva" tai vastaavaa. Halauksesta jäi mieleen että se on edelleen lämmin ja pehmeä, mutta sillä on myös sileä poski. Harvoin oikeasti tulee halattua ketään niin että posket koskisivat, onko halaus yleensä vain etäisempi vai onko Essillä kapeat hartiat?

Oli miten oli, sitä kiinnosti vielä jopa kysellä kuulumisia, kysyi olenko ehtinyt levätä, kysyi mitä olen tehnyt, vastasin "korrekti vastaus ei kai ole että valvoin yöt koneen ääressä" ja selitin VPK-leiristä ja lomareissusta ja sanoin että ehti tulla ikävä. Oli kuulemma kiva kuulla ja kiva nähdä myös, eli ehkä siis kasiluokkalaisten kusipäiseen kaartiin liittymisestä olen niin söpö ja sympaattinen että minua on jopa positiivista nähdä kesän jälkeen!


<3.

1 kommentti:

Pinja Alina kirjoitti...

Ooh, kasiluokka tekee tosiaan kusipäistä kusipäämaisempia. Että nauran sulle, ku oon ysillä :P

Ei vaide, kiva näitä sun hieman sekavia pohdintoja on lukea :)