14.5.2011

"I dont mind if youre STRAIGHT. Just don't flaunt it in public."

Tajusin eilen että oikeastaan lesbo on mullekin aika kirosana. Jotenkin se on vaan niin vahva sana ja siitä nousee kamala meteli jos sen sanoo. Kai sen takia puhun itestäni niin usein homoseksuaalina tai ei-heterona. Niihin on totuttu. Tästä on kans tosi vaikea kirjoittaa, mutta pakko mun on nää ajatukset saada ulos päästä.

"Virallisesti" mä olen ollut lesbo vasta viime syksystä, mutta kun sitä on miettinyt, on se ollut olemassa jo kauan, en oo vaan myöntänyt sitä itelleni. Ei pojat mua oikeastaan koskaan oo kiinnostanut, vaikka joskus ykkösellä mulla olikin poikaystävä. Kyllä mä olen aina miettinyt naisia, mutta oon ajatellu että se on ihan "normaalia", niin ku se onkin. En mä sitä hirveän paljon pyri kuuluttamaan, mutta en myöskään salaile.

Niin ja muuten, en mäkään huutele heteroille että hyi vittu, vaikka se oiskin itselle ihan mahdoton ajatus olla vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Jos ette voi hyväksyä, niin pitäkää ainakin turvasta virtaava juttu asiallisena. Asioista voi olla eri mieltä menemättä henkilökohtaisuuksiin.

Ei kommentteja: