25.5.2011

En osannut aamuyöllä nukkua

Siispä valvoin.

Heikko valo tosiaan puskee jo itseään tuon paskaisen ikkunan läpi, katulamput sammuivat hetki sitten. Yllättävän aikaisin, tosin eipä siellä enää pilkkopimeää olekaan. Kummallista, kun on tottunut siihen että aamulla on vielä hämärää kun lähtee kouluun - nyt jo seitsemän aikaan voi toisinaan olla liian aurinkoista ja kuumaa nukkumiseen. Tekisi mieli avata ikkuna mutta tulisi kylmä :c (Huoneessani on muuten myös ohuet verhot)
Koulussa on tänään Unicef-kävely. Koska olen huono ja vastuuton ihminen, en aio lahjoittaa senttiäkään, mutta aion kävellä. Paljon. En syö munkkia ja pyrin olemaan pitämättä taukoa. Viime vuonna oli ihan kivaa. Se tyhmännäköinen kamelipassi mihin kerätään tarroja, ah, pidän kovasti.

Jos siirtyisimme kertosäkeessä eteenpäin, tulisi se kohta jossa lauletaan: "en ehkä tarvitse sinua"
Joudun perjantaista eteenpäin rakentamaan jälleen uutta, luultavasti (ylläri) väliaikaista ihmissuhdetta, koska torstaina loppuvat erään tärkeän ihmisen työt. Mutta kun miettii, kuinka moni ja kuinka tärkeä on syksystä asti häippässyt, en usko tämän olevan se korsi joka katkaisee sotamursun selän. Ehei. Nyt minulla on syy elää, sellainen, joka riippuu vain minusta itsestäni.

Kaverin kanssa juteltiin että aloitettaisiin vesijumppa - pyysin koska en halua mennä yksin mummojen sekaan. Se hyvä puoli siinä tosin on, että en usko saavani niistä ulkonäköpaineita :D Tänään oli koululiikunnassa uintia ja innostuin siitä, miten siellä tehtiin vatsalihaksia! Tahdon uimaan jotta voisin tehdä niitä lisää ja lisää ja lisää ja ja ja. Kuivalla maalla en niitä kykene tekemään koska tuo hyllyvä kasa läskiä jota myös vatsaksi kutsutaan on tiellä... Toivottavasti ei enää kauaa.

Viimeisessä osassa lauletaan:
"Nyt huhtikuussa
kylmällä säällä
tulen viereesi"

Toivon että ensi vuonna tämäkin olisi totta.


Tässä tekstissä siteerattiin rankasti Ultra Bran "Heikko valo"-kappaleen kertosäettä, jos joku ei sitä vielä tiennyt.


Ei kommentteja: