28.4.2011

Tänä aamuna heräsin elosalamaan

Tai oikeasti siihen, että isä tuli herättämään. Ajoissa silti, hereillä ja koulussa SMG:n Manner-paita päällä! Tänään on ollut harvinaisen hyvä päivä, lukuunottamatta sitä, että kuulokkeeni hajosivat: vasen kuuloke kuoli totaalisesti. Clas Ohlsonilta uudet, vanhoja voi hyvin käyttää pyöräilykuulokkeina kun toisen korvan on oltava vapaana liikenteelle.

Manner oli ensikuuntelussa eilen, osaan nyt jo puolet biiseistä ulkoa. Tätä voinee sanoa jo lahjakkuudeksi? (Tai vain levyjen puhkikuunteluksi kesken koulupäivän ;))

Huomenna on kevätkonsertti ja vaikka alkukeväästä tuntuikin ihan muulta, voin nyt sanoa, että odotan innolla! Meillä on lauluissa koreografiat, joita on hauska esittää ja jotka tuntee osaavansa. Konsertin paikkaan, alakoulun juhlasaliin olen edelleen pettynyt, alakoulun konsertit olivat (ovat) aina Sigyn-salilla, joka on toki pirun hieno paikka esiintyä, ainakin verrattuna hikiseen jumppasaliin. Mutta onpa sekin ihme nähty, että sali on saatu näyttämään nätiltä.

Lauantaina on kaverisynttärit, muutama ihminen on tulossa, ohjelmassa on ainakin yleistä hillumista, ateriointia ja ORPOKOTI, ihana elokuva. Saa nähdä missä vaiheessa sen ehtii.

Ei kommentteja: